Equalis 30 år

I år fyller Equalis 30 år. Verksamheten består av många olika områden som har utvecklats och utökas sedan starten i september 1992.

30 år av kvalitetssäkring - följ vår resa från projektstart fram till dagens kvalitetssäkringsarbete i filmen om Equalis. 

 

Mathias Karlsson VD om Equalis: 

"Equalis har idag en 30 år lång tradition av kvalitetssäkringsarbete. Den 1 september 2022 är det på dagen två år sedan jag tog över som VD för Equalis. Om jag ska sammanfatta denna, i sammanhanget, kort period med fyra ord så blir det stolthet, trygghet, glädje och framåtanda. Stolthet över vad tidigare och nuvarande medarbetare på Equalis byggt upp och förvaltat tillsammans med våra fantastiska experter i våra 20 expertgrupper. Maken till solid kunskapsgrund och kärnverksamhet tror jag är svårt att finna. Denna kärna av kunskap och kvalitetstänk i allt Equalis gör är det som gör mig stolt. Framåtandan känner jag i det spännande arbete vi som bolag nu gör för att förädla all viktig kunskap och data som finns hos Equalis. Vi jobbar hårt och fokuserat på att föra Equalis in i framtiden genom att anpassa oss utifrån de förändringar som sker i sjukvården. Jag är övertygad om att Equalis kommande år genom dialog med användarna, lokal förankring genom våra expertgrupper, innovation och sina kunniga medarbetare kommer utveckla denna 30-åriga tradition av kvalitetsarbete till ett av världens mest relevanta och moderna bolag inom vår bransch. 

Grattis på födelsedagen Equalis!"